A Beállítások fül két részből áll.

- Az Előfizetés részletei az AI óratervező számlázási módját és állapotát mutatja.
- A Tevékenységek a személyzet részéről felsorolja a tanárokat. Ha a Tevékenységek automatikus jóváhagyása be van kapcsolva, a tanárok által hozzáadott tevékenységekhez nem kell az Ön jóváhagyása. Kapcsolja ki, ha előbb ellenőrizni szeretné őket.
