Menaxho qendrën tënde! - kidsday

Menaxhimi i Qendrës

Përditëso detajet e Qendrës suaj
Përditëso detajet e Qendrës suaj

Caktoni detajet themelore lidhur me shkollën tuaj, duke përfshirë emrin, logon, adresën dhe informacionin e kontaktit.

Cakto oraret e hyrjes/daljes
Cakto oraret e hyrjes/daljes

Konfiguro ditët dhe oraret e hyrjes dhe daljes për të mundësuar hyrjen dhe daljen automatike të fëmijëve në intervale të caktuara.

Konfiguro Mesazhet
Konfiguro Mesazhet

Aktivizo/Çaktivizo mesazhet, ose përcakto kohën e disponueshme për të marrë mesazhe.

Menaxhimi i Qendrës
Menaxhimi i Klasës

Menaxhim i Lehtë i Klasës

Krijo Klasa
Krijo Klasa

Organizoni Çerdhen/Kopshtin tuaj duke krijuar klasa të personalizuara me funksionin tonë të krijimit të klasave.

Caktoni fëmijët në klasa
Caktoni fëmijët në klasa

Caktoni fëmijët pa problem me klasat e tyre për të siguruar një përvojë kujdesi të organizuar.

Menaxhim i Lehtë i Klasës

Menaxho Mësuesit & Prindërit

Menaxho Mësuesit
Menaxho Mësuesit

Aplikacioni ofron fleksibilitet për të integruar pa probleme mësuesit dhe prindërit në sistemin e qendrës suaj të kujdesit për fëmijët.

Menaxho anëtarët e familjes së fëmijëve
Menaxho anëtarët e familjes së fëmijëve

Shtoni prindër ose anëtarë të familjes dhe lidhuni ata me fëmijët e tyre, duke e mundësuar komunikimin me mësuesit e tyre.

Menaxho Mësuesit & Prindërit
Lehtë për t'u përdorur
Lehtë për t'u përdorur

Zgjidhja jonë për menaxhimin e qendrës së kujdesit të fëmijëve dallohet për lehtësinë e përdorimit, duke ju lejuar të lundroni në detyrat komplekse me thjeshtësi. Precizionin e sistemit tonë nuk e krahasojnë, duke ju dhënë plot besim në të dhënat dhe proceset.

I saktë
I saktë

Përjetoni menaxhimin e lehtë të qendrës së kujdesit për fëmijë me zgjidhjen tonë miqësore ndaj përdoruesit, e projektuar për të bërë çdo detyrë një ndrojtje. Sistemi ynë siguron precizion në të gjitha operacionet tuaja, duke furnizuar të dhëna të saktë në të cilat mund të besoni.

I besueshëm
I besueshëm

Kemi krijuar një përvojë të pafunduar për menaxhimin e qendrës së kujdesit për fëmijë që është intuitive dhe e drejtëpërdrejtë, duke siguruar që gjithmonë jeni në kontroll. Ndihuni i sigurt në saktësinë dhe besueshmërinë e sistemit tonë për të bërë operacionet tuaja të përditshme më efikase.

Të gjitha veçoritë

Planifikim
Planifikim

Planifikoni menutë e ushqimit,aktivitetet ngjarjet dhe takimet me prindër.

Faturimi
Faturimi

Automatizoni faturat, ndiqni pagesat, mbani prindërit të kënaqur!

Menaxhimi i Stafit
Menaxhimi i Stafit

Administratorët dhe stafi ndajnë informacione të rëndësishme, - përmirësojnë bashkëpunimin.

Raporte Digjitale
Raporte Digjitale

Raporte në kohë reale për prindërit pa patur nevojë për përditësime manuale në fund të ditës.

Të gjitha-në-një App
Të gjitha-në-një App

Menaxho prindërit, klasat, edukatorët, faturat, kontratat, raportet e përgjithshme.

Pjesëmarrja
Pjesëmarrja

Shikoni pjesëmarrjen e përditshme të fëmijëve, gjeneroni oraret e hyrjes dhe daljes për muaj.

Mesazhe me Prindër
Mesazhe me Prindër

Nxitja e bashkëpunimit midis prindërve dhe edukatorëve për suksesin e fëmijëve tuaj.

Menaxhimi i Qendrës
Menaxhimi i Qendrës

Administratorët mund të qasen lehtë edhe nga larg në detajet e Qendrës!

Regjistrim Online
Regjistrim Online

Regjistrimi i lehtë përmes formularëve digjital - të dhëna të sakta për prindërit & stafin.

Çfarë thonë klientët

star star star star star

5/5 yje

|

Pyetje të shpeshta

Çfarë është kidsday?

Kidsday është një softuer i projektuar për të thjeshtuar menaxhimin e çerdheve,kopshteve dhe qendrave ditore. Ky aplikacion ofron një gamë veçorish për të përmirësuar komunikimin, planifikimin, faturimin dhe efikasitetin në përgjithësi.

Për të filluar me aplikacionin kidsday vizitoni web-faqën e kidsday, krijoni një llogari për kopshtin tuaj dhe ndiqni procesin e implementimit. Mbështetja e stafit të kidsday është në dispozicion për të ju ndihmuar të filloni me përdorim.

kidsday mund të përdoret pa probleme në të gjitha pajisjet. Pavarësisht nëse parapëlqeni ta përdorni në smartphone-in tuaj iOS ose Android, tablet, ose laptop, kidsday ofron një përvojë përdoruesi miqësore që ju lejon të menaxhoni aktivitetët dhe informacionin për kujdesin e fëmijëve nga pajisja që ju përshtatët më së miri.

Digjitalizimi me kidsday përmirëson operacionët e çerdhës, kopshtit duke reduktuar dokumentet në letër,lejon monitorimin në kohë reale të rutinave ditore,ndihmon në menaxhim të stafit dhe automatizimin e faturimit dhe kontratave. Kjo rezulton në rritjen e efikasitetit, duke kursyer kohë.

Aplikacioni kidsday mund të kursej në mënyrë të konsiderueshme kohën për edukatorët, duke u lejuar atyre të kryejnë detyrat në mënyrë efektive. Shumë edukatorë thonë se mund të përfundojnë raportet për gjithë klasën në vetëm 4-5 minuta.

Fillo Sot! FALAS.

Fillo provën tënde
Rezervoni një thirrje