Komunikim - kidsday

Përmirësoni marrëdhëniet tuaja familjare-arsimore!

Angazhimi i prindërve
Angazhimi i prindërve

Qasuni pa mundim dhe kultivoni bashkëpunim me familjet duke përdorur aplikacionin për të dërguar mesazhe te të gjithë.

Mesazhet me stafin
Mesazhet me stafin

Dërgo mesazhe ose të gjithë anëtarëve të stafit ose një klase të caktuar, dhe lejo stafin të përgjigjet menjëherë direkt brenda aplikacionit.

Sinjalizimet për Emergjencë
Sinjalizimet për Emergjencë

Transmetoni shpejt dhe me lehtësi sinjalizime përmes njoftimeve të shtypura në celular.

Përmirësoni marrëdhëniet tuaja familjare-arsimore!
Bisedë në kohë reale
Bisedë në kohë reale

Lidhuni menjëherë me veçorinë tonë të bisedës në kohë reale të kohës së tanishme, duke mundësuar komunikim dhe bashkëpunim të menjëhershëm.

Plotësisht përshtatshëm
Plotësisht përshtatshëm

Mësoni nga biseda që është plotësisht përgjegjëse dhe punon pa problem nëpër platforma, duke siguruar që të qëndroni të lidhur kudo që të jeni.

Tekste & Fotografi
Tekste & Fotografi

Veçoria jonë e bisedës ju lejon të dërgoni jo vetëm mesazhe tekstuale, por edhe foto, duke e bërë atë një mjet komunikimi të shumëanshëm dhe përfshirës për ndarjen e momenteve dhe informacionit.

Të gjitha veçoritë

Pjesëmarrja
Pjesëmarrja

Shikoni pjesëmarrjen e përditshme të fëmijëve, gjeneroni oraret e hyrjes dhe daljes për muaj.

Të gjitha-në-një App
Të gjitha-në-një App

Menaxho prindërit, klasat, edukatorët, faturat, kontratat, raportet e përgjithshme.

Mesazhe me Prindër
Mesazhe me Prindër

Nxitja e bashkëpunimit midis prindërve dhe edukatorëve për suksesin e fëmijëve tuaj.

Raporte Digjitale
Raporte Digjitale

Raporte në kohë reale për prindërit pa patur nevojë për përditësime manuale në fund të ditës.

Menaxhimi i Qendrës
Menaxhimi i Qendrës

Administratorët mund të qasen lehtë edhe nga larg në detajet e Qendrës!

Menaxhimi i Stafit
Menaxhimi i Stafit

Administratorët dhe stafi ndajnë informacione të rëndësishme, - përmirësojnë bashkëpunimin.

Planifikim
Planifikim

Planifikoni menutë e ushqimit,aktivitetet ngjarjet dhe takimet me prindër.

Regjistrim Online
Regjistrim Online

Regjistrimi i lehtë përmes formularëve digjital - të dhëna të sakta për prindërit & stafin.

Faturimi
Faturimi

Automatizoni faturat, ndiqni pagesat, mbani prindërit të kënaqur!

Çfarë thonë klientët

star star star star star

5/5 yje

|

Pyetje të shpeshta

Çfarë është kidsday?

Kidsday është një softuer i projektuar për të thjeshtuar menaxhimin e çerdheve,kopshteve dhe qendrave ditore. Ky aplikacion ofron një gamë veçorish për të përmirësuar komunikimin, planifikimin, faturimin dhe efikasitetin në përgjithësi.

Për të filluar me aplikacionin kidsday vizitoni web-faqën e kidsday, krijoni një llogari për kopshtin tuaj dhe ndiqni procesin e implementimit. Mbështetja e stafit të kidsday është në dispozicion për të ju ndihmuar të filloni me përdorim.

kidsday mund të përdoret pa probleme në të gjitha pajisjet. Pavarësisht nëse parapëlqeni ta përdorni në smartphone-in tuaj iOS ose Android, tablet, ose laptop, kidsday ofron një përvojë përdoruesi miqësore që ju lejon të menaxhoni aktivitetët dhe informacionin për kujdesin e fëmijëve nga pajisja që ju përshtatët më së miri.

Digjitalizimi me kidsday përmirëson operacionët e çerdhës, kopshtit duke reduktuar dokumentet në letër,lejon monitorimin në kohë reale të rutinave ditore,ndihmon në menaxhim të stafit dhe automatizimin e faturimit dhe kontratave. Kjo rezulton në rritjen e efikasitetit, duke kursyer kohë.

Aplikacioni kidsday mund të kursej në mënyrë të konsiderueshme kohën për edukatorët, duke u lejuar atyre të kryejnë detyrat në mënyrë efektive. Shumë edukatorë thonë se mund të përfundojnë raportet për gjithë klasën në vetëm 4-5 minuta.

Fillo Sot! FALAS.

Fillo provën tënde
Rezervoni një thirrje