Faturimi Automatik - kidsday

Thjeshtoni Faturimin,
Bashkoni Familjet.

Vendosni shpejt faturimin
Vendosni shpejt faturimin

Menaxho lehtësisht faturimin për shumë fëmijë me plane automatike të faturimit.

Plane Fleksibile të Faturimit
Plane Fleksibile të Faturimit

Përshtatni planet e faturimit, aplikoni zbritje, dhe ndajeni tarifat ndër disa pagesëmarrës.

Mbrojeni biznesin tuaj
Mbrojeni biznesin tuaj

Të dhënat tuaja janë të mbrojtura me siguri të lartë dhe respektim të standardeve të përputhshme me industrinë.

Menaxho regjistrat
Menaxho regjistrat

Menaxhoni bilancet tuaja, pagesat dhe rrjedhën e financave në një vend të vetëm.

Thjeshtoni Faturimin, <br>Bashkoni Familjet.

Faturim i automatizuar

Shumë artikuj pernjëherë
Shumë artikuj pernjëherë

Zgjidhni nga një gamë artikujsh paracaktuar ose krijojeni artikujt e rinj për t'i bashkuar faturës suaj.

Veqoria: Dërgo te
Veqoria: Dërgo te

Dërgoni faturat në format PDF përmes email-it, me mundësinë për të përfshirë pranuesit me kopje (CC) dhe fshehur (BCC).

Opsione Shtesë
Opsione Shtesë

Përfshini shënime dhe bashkangjiti dosje shtesë sipas nevojës.

Faturim i automatizuar

Raportet e Faturimit

Raporti i Faturave
Raporti i Faturave

Merr një shpjegim të të gjitha faturave, duke mbajtur evidencë të tarifave dhe datave të skadencës.

Raporti i Pagesave
Raporti i Pagesave

Monitoroni pagesat e pranuara, përcjellni aktivitetet e pagesave,datat.

Raporti i Balancës së Fëmijëve
Raporti i Balancës së Fëmijëve

Mbani një përditësim të balancës së llogarisë për çdo fëmijë, duke ju ndihmuar të menaxhoni pagesat e papaguara dhe kreditet në mënyrë efikase.

Raportet e Faturimit
Pasqyra e faturimit
Pasqyra e faturimit

Një pamje e shkurtër por e kompletuar e statusit të faturimit tuaj, duke ju dhënë një pasqyrë të shpejtë dhe me kuptim të transaksioneve dhe detyrimeve tuaja financiare.

Bilanci i pagesës
Bilanci i pagesës

Një busull financiar për t'ju ndihmuar të udhëhoqni udhëtimin tuaj financiar, bilanci i pagesës paraqet një imazh të qartë dhe të organizuar të shëndetit tuaj financiar, duke treguar pasurinë tuaj, detyrimet dhe kapitalin në një vend.

Aktivitetet
Aktivitetet

Regjistri juaj në kohë reale i veprimeve dhe transaksioneve të fundit, duke ju mbajtur në vijim me të gjitha aktivitetet financiare dhe duke siguruar që kurrë nuk humbisni një hap në menaxhimin tuaj financiar.

Të gjitha veçoritë

Menaxhimi i Stafit
Menaxhimi i Stafit

Administratorët dhe stafi ndajnë informacione të rëndësishme, - përmirësojnë bashkëpunimin.

Planifikim
Planifikim

Planifikoni menutë e ushqimit,aktivitetet ngjarjet dhe takimet me prindër.

Regjistrim Online
Regjistrim Online

Regjistrimi i lehtë përmes formularëve digjital - të dhëna të sakta për prindërit & stafin.

Pjesëmarrja
Pjesëmarrja

Shikoni pjesëmarrjen e përditshme të fëmijëve, gjeneroni oraret e hyrjes dhe daljes për muaj.

Menaxhimi i Qendrës
Menaxhimi i Qendrës

Administratorët mund të qasen lehtë edhe nga larg në detajet e Qendrës!

Të gjitha-në-një App
Të gjitha-në-një App

Menaxho prindërit, klasat, edukatorët, faturat, kontratat, raportet e përgjithshme.

Raporte Digjitale
Raporte Digjitale

Raporte në kohë reale për prindërit pa patur nevojë për përditësime manuale në fund të ditës.

Mesazhe me Prindër
Mesazhe me Prindër

Nxitja e bashkëpunimit midis prindërve dhe edukatorëve për suksesin e fëmijëve tuaj.

Faturimi
Faturimi

Automatizoni faturat, ndiqni pagesat, mbani prindërit të kënaqur!

Çfarë thonë klientët

star star star star star

5/5 yje

|

Pyetje të shpeshta

Çfarë është kidsday?

Kidsday është një softuer i projektuar për të thjeshtuar menaxhimin e çerdheve,kopshteve dhe qendrave ditore. Ky aplikacion ofron një gamë veçorish për të përmirësuar komunikimin, planifikimin, faturimin dhe efikasitetin në përgjithësi.

Për të filluar me aplikacionin kidsday vizitoni web-faqën e kidsday, krijoni një llogari për kopshtin tuaj dhe ndiqni procesin e implementimit. Mbështetja e stafit të kidsday është në dispozicion për të ju ndihmuar të filloni me përdorim.

kidsday mund të përdoret pa probleme në të gjitha pajisjet. Pavarësisht nëse parapëlqeni ta përdorni në smartphone-in tuaj iOS ose Android, tablet, ose laptop, kidsday ofron një përvojë përdoruesi miqësore që ju lejon të menaxhoni aktivitetët dhe informacionin për kujdesin e fëmijëve nga pajisja që ju përshtatët më së miri.

Digjitalizimi me kidsday përmirëson operacionët e çerdhës, kopshtit duke reduktuar dokumentet në letër,lejon monitorimin në kohë reale të rutinave ditore,ndihmon në menaxhim të stafit dhe automatizimin e faturimit dhe kontratave. Kjo rezulton në rritjen e efikasitetit, duke kursyer kohë.

Aplikacioni kidsday mund të kursej në mënyrë të konsiderueshme kohën për edukatorët, duke u lejuar atyre të kryejnë detyrat në mënyrë efektive. Shumë edukatorë thonë se mund të përfundojnë raportet për gjithë klasën në vetëm 4-5 minuta.

Fillo Sot! FALAS.

Fillo provën tënde
Rezervoni një thirrje