Menaxhimi i Qendrës Ditore - kidsday

Rriteni Çerdhen tuaj!

Platforma juaj e plotë për të menaxhuar qendrën tuaj për kujdesin ndaj fëmijëve, duke kursyer kohë, duke përmirësuar mësimin dhe ndërtuar lidhje më të forta me prindërit!
Provoni Falas

Nuk kërkohet kart krediti

30 60 ditë provë falas

Anuloni në çdo kohë

kidsday App
Planning Chat Reports Daily Reports
Raportimi & Komunikimi

Çdo Mesazh
Tregon një Histori!

Kultivoni marrëdhënie me cilësi të lartë si me prindërit ashtu edhe me anëtarët e stafit, duke i ofruar stafit tuaj një mjet të përshtatshëm dhe efikas për komunikim me prindërit, administratorët dhe kolegët. Përqendroni sistemin tuaj të mesazheve, buletinet dhe sinjalizimet për të përmirësuar koordinimin dhe për të thjeshtuar ndarjen e momenteve të rëndësishme, fotografive dhe videove.

Lexo më shumë
Çdo Mesazh <br> Tregon një Histori!
Ngjarjet

Dita e Çdo Fëmije.
Një Aventurë mirë e planifikuar!

Ngjarjet

Kjo veçori lejon përhapjen e shpejtë dhe efikase të informacionit për të gjithë palët përkatëse - prindërit dhe stafin.

Vetëm me një klikim, mund t'i njoftoni të gjithë menjëherë për çdo ngjarje të veçantë që po vjen, një vizitë, një takim prindër-mësues, një lojë, ose çdo tjetër ngjarje e rëndësishme.

Lexo më shumë
Dita e Çdo Fëmije. <br>Një Aventurë mirë e planifikuar!
Faturimi & Pranimet

Regjistrohuni me Lehtësi,
Faturoni me Besim!

Optimizoni administrimin e qendrës suaj përmes proceseve të thjeshta dhe efikase.

  • Përqendroni të dhënat e familjes dhe stafit për qasje të lehtë.
  • Trajtoni pranimet dhe menaxhimin e listës së pritjes në internet
  • Siguroni pajtueshmërinë me kontrollet dixhitale, vlerësimet shëndetësore dhe gjurmimin e raporteve dhe gjeneroni raporte me shpejtësi
Lexo më shumë
Regjistrohuni me Lehtësi, <br> Faturoni me Besim!

Shikoni si kidsday ndihmon qendrën tuaj për kujdesin ndaj fëmijëve

Fillo provën tënde
Rezervoni një thirrje
Të gjitha-në-një App
Të gjitha-në-një App

Menaxho prindërit, klasat, edukatorët, faturat, kontratat, raportet e përgjithshme.

Pjesëmarrja
Pjesëmarrja

Shikoni pjesëmarrjen e përditshme të fëmijëve, gjeneroni oraret e hyrjes dhe daljes për muaj.

Menaxhimi i Qendrës
Menaxhimi i Qendrës

Administratorët mund të qasen lehtë edhe nga larg në detajet e Qendrës!

Raporte Digjitale
Raporte Digjitale

Raporte në kohë reale për prindërit pa patur nevojë për përditësime manuale në fund të ditës.

Regjistrim Online
Regjistrim Online

Regjistrimi i lehtë përmes formularëve digjital - të dhëna të sakta për prindërit & stafin.

Menaxhimi i Stafit
Menaxhimi i Stafit

Administratorët dhe stafi ndajnë informacione të rëndësishme, - përmirësojnë bashkëpunimin.

Mesazhe me Prindër
Mesazhe me Prindër

Nxitja e bashkëpunimit midis prindërve dhe edukatorëve për suksesin e fëmijëve tuaj.

Planifikim
Planifikim

Planifikoni menutë e ushqimit,aktivitetet ngjarjet dhe takimet me prindër.

Faturimi
Faturimi

Automatizoni faturat, ndiqni pagesat, mbani prindërit të kënaqur!

Çfarë thonë klientët

star star star star star

5/5 yje

|

Fillo Sot! FALAS.

Fillo provën tënde
Rezervoni një thirrje