Upravljanje članov skupine in deljenih datotek

Odprite Podatke o skupini, da vidite in spremenite, kdo je v skupinskem klepetu, ter poiščete fotografije, povezave in dokumente, ki so bili deljeni v njem.

Upravljanje članov skupine in deljenih datotek

Kliknite avatarje članov ali ikono i na vrhu pogovora, da odprete Podatki o skupini (Group Info).

(1) Mediji, povezave in dokumenti ter Zapusti skupino, (2) člani in gumb +
(1) Mediji, povezave in dokumenti ter Zapusti skupino, (2) člani in gumb +
  • Mediji, povezave in dokumenti (Media, links and docs) zbira vse, kar je bilo deljeno v pogovoru.
  • Člani (Members) navaja starše, vzgojitelje in druge člane. Kliknite +, da nekoga dodate, ali × poleg vzgojitelja, da ga odstranite.
  • Zapusti skupino (Leave group) vas odstrani iz pogovora.

Sorodne teme