Kliknij awatary członków lub ikonę i u góry rozmowy, aby otworzyć Informacje o grupie.

- Media, linki i dokumenty zbiera wszystko, co udostępniono w rozmowie.
- Członkowie zawiera listę rodziców, nauczycieli i innych członków. Kliknij +, aby kogoś dodać, lub × obok nauczyciela, aby go usunąć.
- Opuść grupę usuwa Cię z rozmowy.
