- Кликнете Додај или кликнете на празен термин во мрежата.
- Внесете го Име на настан. На врвот е избрано Настан.
- Изберете Датум. Оставете го штиклирано Цел ден или отштиклирајте го за да поставите време за Почеток и Крај.
- Напишете Опис.
- Кликнете Изберете слика за да додадете слика.
- Под Изберете корисници, изберете кој треба да го види настанот.
- Кликнете Зачувај.

Совет: Користете ги картичките на врвот од прозорецот за да се префрлите на состанок, соопштение или задача без да го затворате.
