Σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης

Συνδεθείτε στο kidsday for Staff με έναν κωδικό μίας χρήσης που αποστέλλεται στο email ή στο τηλέφωνό σας, αντί να πληκτρολογήσετε κωδικό πρόσβασης.

Σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης

Δεν χρειάζεται να θυμάστε κωδικό πρόσβασης για να χρησιμοποιήσετε το kidsday. Η Σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης σάς στέλνει έναν κωδικό μίας χρήσης και σας συνδέει με αυτόν. Είναι ο γρηγορότερος τρόπος εισόδου και λειτουργεί όταν δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Συνδεθείτε με κωδικό

  1. Στην οθόνη καλωσορίσματος, πατήστε Σύνδεση.
  2. Πατήστε Σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης κάτω από το κουμπί Σύνδεση.
  3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας ή πατήστε Χρήση τηλεφώνου για να λάβετε τον κωδικό με γραπτό μήνυμα.
  4. Πατήστε Αποστολή κωδικού σύνδεσης.
  5. Πληκτρολογήστε τον 6ψήφιο κωδικό. Η εφαρμογή σάς συνδέει μόλις συμπληρωθεί ο κωδικός.
Η οθόνη σύνδεσης, με τα Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης και Σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης
Η οθόνη σύνδεσης, με τα Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης και Σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης
Η διεύθυνση email σας, με τον διακόπτη Χρήση τηλεφώνου και το Αποστολή κωδικού σύνδεσης
Η διεύθυνση email σας, με τον διακόπτη Χρήση τηλεφώνου και το Αποστολή κωδικού σύνδεσης

Σημείωση: Ο κωδικός σύνδεσης ισχύει για 5 λεπτά, όπως και ο κωδικός που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας.

Επιστροφή στον κωδικό πρόσβασης

  • Πατήστε Χρήση κωδικού πρόσβασης στην οθόνη σύνδεσης χωρίς κωδικό για να επιστρέψετε στην κανονική σύνδεση.
  • Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη ή το email σας και τον κωδικό πρόσβασής σας και μετά πατήστε Σύνδεση.
  • Για να αλλάξετε αργότερα τον κωδικό πρόσβασής σας, ανοίξτε το Προφίλ › Ασφάλεια & Κωδικός πρόσβασης.
Προφίλ › Ασφάλεια & Κωδικός πρόσβασης: τρέχων κωδικός πρόσβασης, νέος κωδικός πρόσβασης και επιβεβαίωση
Προφίλ › Ασφάλεια & Κωδικός πρόσβασης: τρέχων κωδικός πρόσβασης, νέος κωδικός πρόσβασης και επιβεβαίωση

Συμβουλή: Η διεύθυνση email σας πρέπει να είναι επιβεβαιωμένη για να μπορεί να λαμβάνει κωδικούς σύνδεσης. Ελέγξτε την στο Προφίλ › Είσοδος & Επαλήθευση, όπου κάθε διεύθυνση εμφανίζεται ως Επιβεβαιωμένη ή Δεν επιβεβαιώθηκε.

Σχετικά θέματα